DIENSTEN

SEO Search engine Optimization

Zoekmachine optimalisatie

Verschillende factoren hebben een invloed op de positie en ranking van je website. Door de juiste optimalisatie zal je website hoger scoren in google.

 

We maken een volledige analyse van je website op basis van verschillende factoren die de ranking beïnvloeden.

Hiermee kan je aan de slag om een aantal optimalisaties op je website door te voeren. Je kan ook de volledige optimalisatie door ons laten uitvoeren.

SEA Search Engine Advertising

Zoekmachine Advertenties

SEA of Search Engine Advertising zijn de betaalde zoekresultaten die naar voor komen bij zoekopdrachten in google, google partner sites en andere google producten zoals youtube.

 

Een weldoordachte advertentiecampagne, met de juiste advertentieteksten, inhoud, zoekwoorden (keywords) en landingspagina’s zorgt er niet alleen voor dat je klanten je makkelijk vinden, maar ook dat de kost van de advertentie zo laag mogelijk wordt gehouden.

 

Zo zorgen we ervoor dat je ROI (return on investment) zo groot mogelijk is.

Webdesign 

Je website is het uithangbord van je bedrijf.

We maken je website die voldoet aan de noden van je onderneming; van eenvoudige website als online visitekaart tot uitgebreide webshop met duizenden producten.

We houden niet alleen rekening met een aantrekkelijk design maar zorgen ervoor dat je website SEO geoptimaliseerd is zodat je site goed scoort in google. 

SMM Social Media Marketing

Marketing op sociale media kanalen

Met onze publicatie-tools maken we flitsende posts en advertenties waarbij uw bedrijf zal opvallen. Steeds in het juiste formaat en afmeting, conform je huisstijl. 

We ontwerpen en maken zowel gratis posts als advertenties op de verschillende sociale mediakanalen.

Facebook - Instagram - LinkedIn - Youtube

EMM E-mail Marketing

E-mail marketing campagne

E-mail marketing is een krachtig marketing tool dat vaak over het hoofd wordt gezien.

Een goede mailing campagne is helemaal anders dan spam berichten die naar willekeurige mailinglijsten worden verstuurd. 

 

E-mail marketing stelt je in staat om bestaande klanten en potentiële klanten die interesse hebben in uw bedrijf of product doelgericht te informeren om zo extra leads te genereren.

GTM Google Tag Manager

Google Tag Manager laat je toe om slechts één containertag in je website te plaatsen waarin alle codes zitten voor analyse, tracking, marketing, enz...